Ystävyysottelussa ennen America’s Cupia Yhdysvallat pelasi Kolumbiaa vastaan ​​kokonaistuloksilla 1-5, ja amerikkalainen joukkue hävisi Kolumbia Lasten jalkapallopaidat.

Haastattelussa Yhdysvaltain joukkueen päävalmentaja sanoi, että Yhdysvaltain joukkue pystyy edelleen voittamaan huippujoukkueita. Hänen asenteensa pysyi optimistisena, mutta fanit olivat pettyneitä peliin ja ilmaisivat halunsa erottaa Berhalterin sosiaalisessa mediassa.

Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Halvat Kolumbia jalkapallopaidat siirtyi johtoon kuudennella minuutilla, kun Jhon Arias teki onnistuneesti Glenbian ensimmäisen maalin.

19.minuutilla kolumbialainen Rafael Borré teki jälleen maalin, ja ensimmäisen puoliajan loppuun mennessä tilanne oli jo 2-0.

Halvat Kolumbia jalkapallopaidat
USA häviää Kolumbialle 1-5

Lyhyen tauon jälkeen molempien joukkueiden valmentajat tekivät henkilömuutoksia. Amerikkalainen joukkue korvasi pelaaja Haji Wrightin. Toisen puoliajan 58. minuutilla Timothy Weah teki maalin Yhdysvaltain joukkue koko pelin ajan, ja Kolumbia naisten jalkapallopaidat joukkue teki kolme maalia peräkkäin toisen puoliajan toisella puoliskolla, pelin 77., 85. ja 88. minuutilla.

Tämä peli paljasti, että Yhdysvaltain joukkueen puolustuskyvyt olivat riittämättömät ja Kolumbian joukkue saattoi helposti rikkoa ne.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Yhdysvaltain joukkueen pelaajat sanoivat myös, että heidän pitäisi ottaa opiksi ja muuttaa mentaliteettiaan niin virallisissa peleissä kuin ystävyysotteluissakin.

Pelipaidat, joita pelaajat käyttävät molemmilla puolilla pelin aikana, ovat oman maajoukkueensa pelipaidat, joita voi ostaa Jalkapallopaita Kauppa.

Yhdysvaltain joukkueen seuraava ottelu on Bolivia vastaan ​​viimeisessä ystävyysottelussa. Sen jälkeen se pääsee viralliseen America’s Cupin kilpailuun.