Isäntämaa Saksa on esiintynyt hyvin kahdessa viime ottelussa. Se on tällä hetkellä lohkovaiheen kärjessä ja on onnistunut selviytymään 16 joukkoon. Saksa voitti ensimmäisen ottelunsa Skotlantia vastaan 5-1. Toisessa ottelussaan Unkaria vastaan se voitti niin ikään maalein 2-0.

Ottelussa Unkaria vastaan ​​Saksa teki kaksi maalia, yhden ensimmäisellä puoliajalla ja yhden toisella puoliajalla. Ensimmäisellä puoliajalla Mukautettu Jamal Musiala jalkapallopaidat mursi pallon vastaanotettuaan pallon verkkoon otti johdon.

Lyhyen väliajan jälkeen oli nähtävissä, että Unkari aloitti hyökkäykset. Ottelun 67. minuutilla İlkay Gündoğan teki maalin jättäen Unkarin joukkueen keskikentän puolustamatta alueella ja hän teki maalin vasemmalla jalallaan.Halvat Saksa jalkapallopaidat ja Unkarin joukkueen välinen tilanne on 2-0.

Mukautettu Jamal Musiala jalkapallopaidat
Saksan joukkue eteni menestyksekkäästi 16-välieriin

Tässä pelissä Kroos pelasi myös keskikenttäpelaajana erittäin hyvin hänen syöttötarkkuusnsa ja antoi myös suuren panoksen Saksan joukkueen voittoon tämän pelin jälkeen voittaa mestaruuden, myös onnistuneesti 16 parhaan joukkoon. Seuraavassa pelissä Saksa kohtaa Sveitsin 24. kesäkuuta. Sveitsi on tällä hetkellä A-ryhmän toisella sijalla. Sveitsin kaksi peliä olivat ensimmäisessä voitossa ja tasapelissä ottelussa Sveitsi voitti Unkari jalkapallopaidat kokonaistuloksilla 3-1. Toisessa pelissä Sveitsi pelasi 1-1-tasapelin Skotlantia vastaan.

Pelin tilastot

Saksa: 70 % pallon hallussapito, 3 maalipaikkaa, 19 laukausta, 3 torjuntaa, 11 kulmapotkua, 12 virhettä, 17 taklausta, 2 keltaista korttia, 11 laukausta rangaistusalueen sisällä, 8 rangaistusalueen ulkopuolella Laukaukset, 6 katkaisua, 20 laukaisua

Unkari: 30 % pallon hallinta, 4 maalipaikkaa, 11 laukausta, 5 torjuntaa, 7 kulmapotkua, 10 virhettä, 13 taklausta, 2 keltaista korttia, 7 laukausta rangaistusalueen sisällä, 4 rangaistusalueen ulkopuolella

Ottelun isäntämaan Saksan pelipaidat ja Unkarin jalkapallopaidat voi ostaa Jalkapallopaita Kauppa.